خواهش می کنم.
اگر دوست دارید در این زمینه اطلاعات کسب کنید پس همگام با طبیعت شوید و از تجربیات محیطبانان، کارشناسان و حتی شکارچیان بهره ببرید. جستجو کنید، بیابید کنار لانه به انتظار بازگشت یک حیوان بنشنید و....لذت ببرید.
بیشتر راهنماهای صحرایی که درمورد پستانداران و یا پرندگان هستند اطلاعاتی را نیز در خصوص لانه سازی در اختیار شما قرار می دهند. به طور مثال راهنمای صحرایی پستانداران ایران تالیف استاد بزرگوارم جناب آقای مهندس هوشنگ ضیایی یا راهنمای پرندگان ایران دکتر جمشید منصوری و یک کتاب به زبان انگلیسی در مورد پرندگان که احتمالا باید از خارج از کشور تهیه شود من که خیلی دوست دارم این کتاب را داشته باشم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ثبت نام کنید یا
ثبت نام کنید یا
در خصوص آثار و نمایه ها کتابی در حال چاپ وجود دارد. اما فعلا اطلاعی ندارم که وارد بازار شده است یا خیر ولی شما می توانید مقاله های آقای مهندس شهاب چراغی را در فصلنامه شکار و حفاظت طبیعت در همین خصوص دنبال کنید و اگر اشتباه نکنم اولین مقاله ایشان در فصل زمستان سال گذشته چاپ شد و بسیار هم مفید و عالی بود که جای تشکر و قدردانی دارد.
این فصلنامه را هم به راحتی می توانید از روزنامه فروشی ها تهیه کنید اگر پیدا نکردید با من تماس بگیرید.
اغلب موسسات طبیعتگردی هم کلاس ها و فعالیت هایی را در زمینه آموزش شناسایی آثار و نمایه ها برگزار می کنند.
.................................................................................................................................................